:: Seri Najwa ::

Monday, 5 December 2011

Intro

Hai semua ... Assalamua'laikum . Nama sy tuuuttt ... haha , spe yg dh mengenali sy tuu msty dh thu nama sy ....
age 17 , hahaa ... i mean dh hmpir masuk 7teen . sy budak baru belajar dlm bidang2 blog ni . huhu .......
next year nak spm dh , adududu . poning doe ~~~ takde mase dh nak berFB2 lagi lepas ni . instrumen yg sy minati pun sy mcm terpaksa tinggal kan . hahahah . go go , chaiyokkkk !! SPM lagi penting !
>,<

haha , that's all about myself . kalau rajin aq insyaAllah next time aq nak update dari masa ke semasa blog ni .
wish me a star luck ~~~
thanks for visiting this boring blog ;)
 #btw , ni gambar adik aq beraksi mcm superman . comel tak ? hihi (dy nak suruh aq kuat smgt macam dy gak) :)
heheheheh ~~~
bubye !
Suka Entry saya? Kalau suka Like lah :)

3 Responses ♥:

Mysara Azdi said...

wahhh..menarik blog nih..
kalau sudi komen lar kat entri terbaru saya ni pulakk..!!

http://chubbymysara.blogspot.com/2011/12/contest-blog-simple-tapi-awesome.html

arisaazureen said...

budak comel:)

Young Girl Dream's said...

haha , thanks !