:: Seri Najwa ::

Wednesday, 25 January 2012

Freebies : Assalamualaikum

Salam korang semua . Hari ni Najwa rasa
tetibe nak kasi freebies pulak . Meh amik
kat bawah ni . Pilih2 . Jangan malu2 .. :)


http://i.imgur.com/LFmiC.png
http://i.imgur.com/AUxlL.png
http://i.imgur.com/w1uH0.png
http://i.imgur.com/XTrK5.png
 http://i.imgur.com/lqRz8.png

Amacam , cantik tak ? Hehe .. :D
Utk pengetahuan korg ,
semua icon ni transparent tau . So korang tak 
perlu risau utk letak kan freebies ni dalam
post korang . Najwa punya entri ni bukan sepenuh nya putih tau ,
sebab tu background icon ni nmpak macam 'timbul'
dekat Entri ni . 

Ok , dah pilih ? Tahu tak mcmane nak
letak kan dalam post ? Kalau tak tahu 
tengok je Tutorial ini

#Btw , Najwa minta maaf kalo Freebies ni tak berapa
cantik , sbb Najwa baru je belajar nak edit2 ni .
Kalo korg suka sume Freebies ni korang
amik lah yer . Kalau tak nak pun takpe .

Korang boleh reka Icon korang sendiri
kt photoshop ke , atau kat mana2
saja lah .. 
Okay, happy blogging ! ^_^

* Kalau dah amik tu jgn senyap je ,
bgtau lah Najwa tau ! At least Najwa boleh
tahu apa respon korang .. ;)



Suka Entry saya? Kalau suka Like lah :)

6 Responses ♥:

Anyss Raz said...

canteknyerr

Young Girl Dream's said...

cantik ke ? hehe .. thanks dik :)

syakirah said...

hai wawa , mintak izin nak ambil freebies ni tau ? utk rujukan sendiri and , utk org lain . hee , boleh ea awk ? ira credit to wawa . ty ! :)

ni blog ira , singgah la kalau ade mase :D
http://mekiraie.blogspot.com/

Muslimah Wonder said...

assalamualaikum,ana nak mntk kbnrn ambik freebies yg comel tu...shukran ye :)

Seri_Najwa95 said...

@Muslimah Wonder w'salam. Boleh ya ukhtie.. jangan lupa credit ya :)

adilah arshad said...

ila ambik satu :) terima kasih.