:: Seri Najwa ::

Saturday, 18 February 2012

Berapa harga blog korang? Jom check!

Salam para2 blogger yang dikasihi sekalian .
Apa khabar anda sekalian ? Saya baru je lepas 
buat ulangkaji utk SPM nih . Kena struggle kuat nampaknya ,
SPM kan menentukan masa depan kita ? :)
So sekarang masa utk saya merehatkan minda
pulak . :D
Disebabkan tak tahu nak buat ape
sekarang ni ,
kali ni saya dapat idea , 
 nak buat tutorial untuk
check harga blog . Menarik kan ?
Tak susah pun ... Meh cuba :)

Korang pergi je kat SINI
dulu . 
Then ada ruangan untuk value kan ?
Korang masukkan je website/link blog korang
kat situ .
Lepas tu terus tekan VALUE !

So macamane , berapa harga blog korang ?
Dah jadi beritahu saya yer . Boleh juga 
kita kongsi2 tahu berapa harga blog masing2 .
;)

Selamat Mencuba !!


Suka Entry saya? Kalau suka Like lah :)

23 Responses ♥:

Meyya Bella said...

Hehe , RM 992.98 . Uish , mahal nya blog kitew :P

Seri_Najwa95 said...

@Meyya Bella amboih , mahal nyer ... hehe :p

A3FluRv3r said...

RM 1,236.05?
wow! tetiba rasa macam nak jual
ada siapasiapa nak beli tak? HAHA :DD

Seri_Najwa95 said...

@A3FluRv3r wah, taniah2 :)

Atirah ★ said...

saya , RM 1,218.25
Sikit nyew !

Seri_Najwa95 said...

@Atirah ★ oke lah tu awak .. blog saya cume RM 1000 je :)

SyieraAris said...

Syira punya RM 1,020.91. :p

Seri_Najwa95 said...

@SyieraAris wuhuu , mahal jugak yer.. :p

Arin said...

RM 1,109.45
Kalau boleh jual nak jual ! hehe.. :D

Seri_Najwa95 said...

@Arin haha, rugi pulak kalo jual.. penat2 buat... ( ini utk suka2 sahaja lah..... )

U LIFE PARADISE said...

rm 1158.00..x de lah byk mana

Natasya Naslin said...

hye gorgeous =p
mcm best je..

TERtry da.. hahaha =p dpt ni jek :
RM 981.27

Seri_Najwa95 said...

@U LIFE PARADISE amboi, byk lah tuuu -,-

Seri_Najwa95 said...

@Natasya Naslin hye also .. :p ait, boleh pulak tertry? haha... :D

Anonymous said...

WAH... BLOG SAYA..

Seri_Najwa95 said...

@Anonymous blog awak .... -,-'

roziahojijie said...

dah check da , value dye RM 1,182.88 je . Tp ta faham . value ni dikire berdasarkan ape eh ?

Seri_Najwa95 said...

@roziahojijie wahh , oke lah tuu .. :) owh ya , tak silap saya berdasarkan traffic/ranking .. tapi utk check harga blog ni bg sy sekadar utk suka2 sahaja .. bila kita tgh bosan tak tahu nak buat ape pd masa lapang , kita checklah harga blog kita ek :D

Sheqynne Hotloverzs said...

da try pun .. ni nilai dyer RM 1,113.5 ..

Seri_Najwa95 said...

@Sheqynne Hotloverzs okeyh, terima kasih sbb mencuba,, :D

Wan Balqish said...

Hebat tu,kita punya RM 1,090.07

Seri_Najwa95 said...

@Wan Balqish hihi, taniah2...

sarah syamimi jamaludin said...

RM 1,178.6 je..=D