:: Seri Najwa ::

Monday, 13 February 2012

Cara-2 Nak Daftar says.my !

1. Korang semua masuk dulu kat SINI ( PENTING !! )
2. Korang click kat 'Create New Account' tu dulu 


3. Lepas tu korang Login dengan Facebook korang . Email serta password Facebook .


4. Then nanti akan keluar macam gambar kat bawah ni , kan ? Korang click je Allow . :)


5. Then korang nanti kena 'Creating New Account' .
Korang masuk kan username yg korang rasakan sesuai di ruang yg terletak tu . Jangan lupa Email Address sekali . Dah siap , tekan saja Submit :)

6. Nanti , dia akan keluar macam ni kan ? Terus saja tekan DONE .

Okey , sekarang korang dah siap !
Macamane pulak nak share iklan ? 
( Share iklan penting tau , untuk dapat kan duit .
Kalau tak ape function nya korang join says.my ni kan ? hehe )

Cara-2 Untuk Share Iklan :
1. Tekan Social Recommendations .
2. Lepas tu nanti , dia akan keluar iklan2 yang korang kena share tu .

3. Scroll down ke bawah , sampai jumpa Generate my unique URL . Tekan Generate my unique URL tu .

4. Then nanti akan keluar code kan ? Korang copy kod tu , lepas tu share lah kat Facebook ke, Twitter , Blog ... 


Okay , selamat mencuba dan selamat mendapat duit sambil online ! ^_^

Credit To : Apit








Suka Entry saya? Kalau suka Like lah :)

10 Responses ♥:

Azahari Yassin said...

apsal delet komen kt belog sy tu? hehe nsb bek smpt baca ^^

Seri_Najwa95 said...

delete ? haha, yg mane .. ? -,-

[PCL] said...

salam singgah sini.

Seri_Najwa95 said...

@[PCL] wsalam :)

Nur shuhada said...

haii..singgah kt sini..jab nk tnye if wat says ni..facebook automatik tuko jd timeline ek.?

Seri_Najwa95 said...

@Nur shuhada hai juga :) oh ya, Says.my takde kena mengena dengan timeline. profil kita akan bertukar jadi timeline bila kita sendiri yang tukar @ automatik ia akan bertukar sendiri. tiada kena mengena dengan says.my :))

Nur shuhada said...

owh ye ke..ok2..tq ye Seri ;)

Seri_Najwa95 said...

sama-2 @Nur shuhada ;)

Fatin Nabila Zainal said...

Apa function says ni ek?

Seri_Najwa95 said...

@Fatin Nabila Zainal untuk cari duit melalui internet :)