:: Seri Najwa ::

Saturday, 14 April 2012

Hari ni seharian berjalan bersama Family .. seronok !

Salam . Hyep ! 

Amacam , cantik tak background biru nih ?
Huhu , biru-2 gituu ....
Saja tengah free ni , bosan takde keje .
Sebab tu saya saja-2 letak warna blue sebagai new entry baru 
nih ... hee :D

Mood : Tengah Happy ^^
Pasal tu tangan laju je capai lappy
terus tulis entry ! :D

Hari ni aku rasa senang hati, sebab hari ni maca release
sikit tension aku. Tadi mama aku pergi belajar
memasak, then ayah aku pulak pergi bawak kami
adik beradik jalan-2. Kat Titiwangsa lah,
Taman Tasik Perdana lah, Istana Budaya lah,
dan macam-2 lagi. 

Lebih kurang macam ni lah Taman Tasik Perdana.

Aku memang gembira, kalau senang hati.
Aku akan update status. Macam tak biasa lah pulak , kan?
hehe :D
Klik jangan tak klik ^^






Suka Entry saya? Kalau suka Like lah :)

1 Responses ♥:

susulemakmanis said...

amboi..suka hati nmpak..hehe..btw,lawa bckground!sempoi