:: Seri Najwa ::

Friday, 27 April 2012

Old Blogger Interface sudah tiada?






Assalamua'laikum. Apa habaq semua? heee :D Hari ni mood warna biruuuuuu Sebab tu background ni pun warna biru ..... :) Okeh, kali ni saya nak bagitau tentang kehadiran satu makhluk baru dalam Dashboard blogger kesayangan kita nih . Apa sudah terjadi ? o.O


Saya percaya ramai yang terkejut bila mendapat Dashboard mereka yang dulu nya begini ,


Sekarang sudah berubah begini :


Amacam, ada yang suka atau tidak? Hmm, saya nak cerita nih. Masa mula-2 dulu pun, terkejut beruk jugak bila tengok Dashboard saya tiba-2 bertukar macamni. Aishh, apa dah jadi dengan Dashboard aku nih? Gabra jugak bila tengok Dashboard tetiba dah bertukar jadi New Blogger Interface. Hee. Tapi lama-2 saya dah biasa dah dengan New Interface ni. Malah makin suka dengan kehadiran New Interface nih.

Nak tahu kenapa?
First of all, benda alah ni juga mempercepatkan loading dan mempercepatkan kadar upload gambar-2 ke New Post kita . Tak percaya? Cuba lah sendiri ! ;-)

Lagipun, memang tak lama lagi Dashboard kita semua akan bertukar jadi New Blogger Interface. Jadi, biasakan lah diri anda semua dengan Dashboard baru ini ya. Percaya lah, alah bisa tegal biasa :)

Saya suka New Blogger Interface ni !
Anda ?
:D



Suka Entry saya? Kalau suka Like lah :)

7 Responses ♥:

Princess Syazliyana said...

suka la jugak :)

Princess Syazliyana said...

suka la jugak :)

Seri_Najwa95 said...

@Princess Syazliyana hee, bagus lah :D

Nyamuk Terbang said...

xsuka sbb pening

Seri_Najwa95 said...

@Nyamuk Terbang alah bisa tegal biasa :)

VirgO giRL said...

pEning skEt..sBb da biAse yG olD inTerfAce nyE..

Midd Vee said...

tk berapa nak suka sangat sebab nmpk serabut --' haha, btw, boleh tukar balik kepada yg lama :D