:: Seri Najwa ::

Monday, 7 May 2012

Esok dah exam ..




Assalamua'laikum. Haih, betul ke dah exam? Pejam celik pejam celik cepat betul masa berlalu >,< Alhamdullilah, hari yang dinanti-nanti kini tiba jua. ---> Exam Mid Term. Cececeh ~ Excited ke main aku nih. Kang kalau tak dapat jawab esok terus melolong melalak. Hihi. Takde lah sampai macam tu sekali. 

Esok saya dah exam BM. InsyaAllah saya harap semuanya berjalan lancar esok. Hmm, Bio, Add Math, Fizik, Kimia... Ekonomi Asas lagi... Harap-harap semuanya akan menjadi mudah dan segala urusan akan dipermudahkanNya.. Amin..


Mama, Abah.. Kakak janji kakak akan cuba sedaya upaya kakak untuk exam kali ni. Kakak akan banggakan Mama dengan Abah , Mama dan Abah akan bangga dapat anak macam kakak. Kakak akan buat yang terbaik untuk menaikkan taraf maruah keluarga kita. Pinta kakak cuma satu je. Harap Mama dengan Abah doakan kejayaan kakak. Sesungguhnya itu sajalah yang kakak harap dari Mama dan Abah yang kakak kasihi...


Love you Mama & Abah .. 
I promise to I will make both of you proud of my achievement..
I will...


From Your Daughter :

Suka Entry saya? Kalau suka Like lah :)

2 Responses ♥: