:: Seri Najwa ::

Saturday, 5 May 2012

Show Menyanyi ataupun Exam Mid Term ? Buntu ni ...



Mood pada saat sekarang ni :

O.o ...

Exam boleh dikatakan lusa lah .. Huh , berjam betul aku buat Add Math ni . Hampir selesai jugak cover kesemua nya . Alhamdulillah . Seakan rasa satu beban macam dah terlepas dari bahu ni .

Sekarang ni memang lah aku tengah nak prepare . Aku sebenar nya tak yakin lah sama ada aku boleh buat atau tidak untuk exam kali ni . Harap semua nya bakal berjalan lancar nanti .

Sebenar nya aku dalam dilema ni . Minggu ni exam , dan minggu ni jugak ada show pertandingan menyanyi . Aku tak tahu , sama ada aku patut atau tidak masuk show tu . Aku memang nak masuk , sebab aku nak tinggalkan kenangan yang terindah sebelum meninggalkan sekolah ni . Hmm , itu lah yang buat aku buntu .Tapi pada masa yang sama jugak aku ingin cemerlang dalam exam .

Seriously , aku betul-2 tengah buntu , dalam dilema sekarang ni ...





Suka Entry saya? Kalau suka Like lah :)

1 Responses ♥:

Mysara Ab Rahman said...

yakin dgn dri sndri..insyALLAH..:)