:: Seri Najwa ::

Sunday, 7 October 2012

SPM Makin Menghampiri ...

Okay lah. Hai semua. Saya dah lama tak update blog ni. Dekat nak dua bulan rasa nya. Rasa nya bila dah tengok title ni pun mesti dah tahu kenapa kan? SPM, huh. You are really make my life miserable lately. Haha. Merepek lah aku ni. Hati pada saat ni berdebar-debar, tak tahu nak kata macam mana. Makan tak kenyang, tidur tak lena, mandi tak basah. Opss! Macam orang bercinta lah pulak. Hehe :D

............................
..................
........

Okay, disebabkan SPM yang bakal menjelang tak lama lagi saya telah mengambil inisiatif yang mungkin boleh mengurang kan sikit rasa takut yang bertampung di hati ni dengan mengikuti program yang berguna bagi pelajar macam saya ni iaitu --> i-Trim For SPM ... :)

Baik lah. Trial sudah lepas. Hmm, tak tahu nak citer apa pasal result. Heheh. Just let be my secret. Yang penting sekarang ... Hmm, apa yang patut aku buat ar? Haha, boleh tanya lagi. Mesti lah belajar cik Najwa oi. Dah dah syuhh, pergi belajar. Apasal pergi mengadap komputer lagi tuu -,-

Okay lah , maaf kalau entry kali ni agak pendek sikit. Kesuntukan masa agak nya... Jadi , saya sangat mengharap kan kata-kata yang boleh menaikkan semangat pada masa ni ..


Doakan saya !
^_^




Suka Entry saya? Kalau suka Like lah :)

12 Responses ♥:

Tengku Nur FaFa Tengku Yacob said...

Salam... Wow,comel sangat blog adik.. Akak dah follow dah... Nanti boleh baca lagi entry adik yg best2 ni.. =)

Sandra Azwan said...

good luck dear...

Seri_Najwa95 said...

Wsalam warahmatuh kak. Follow akak balik :) Thanks for lend your eyes here kak.

Seri_Najwa95 said...

Thanks! :)

Seri_Najwa95 said...

Kalau boleh kasi lah url blog akak. senang saya nak follow balik :)

naila said...

so, spm dah habis kan?? nak buat ape lps spm ni?? kat sini ade tips http://bitly.com/Stjlns

Seri_Najwa95 said...

insyaAllah :)

Balqis Azhar said...

Ziarah sahabat-2 blogger:) Jemput ke blog saya!

farhan irfan said...

assalamualaikum,, saya dengar awak nak download photoshop di netbookkan? ,kini saya buat tutorial menginsall photoshop di netbok inginkannya jum terjah http://supermonitor99.blogspot.com/2012/12/tutorial-download-adobe-photoshop-bagi.html

farhan irfan said...

assalamualaikum,, saya dengar awak nak download photoshop di netbookkan? ,kini saya buat tutorial menginsall photoshop di netbok inginkannya jum terjah http://supermonitor99.blogspot.com/2012/12/tutorial-download-adobe-photoshop-bagi.html

Anonymous said...

Hi there to every , as I am genuinely keen of reading this blog's post to be updated daily. It contains pleasant stuff.
Here is my website ; adjustable dumbbells review

Aina Sofea said...

Blogwalking Here :) BTW , goodluck ! :D

-www.ainasofea.com-