:: Seri Najwa ::

Wednesday, 5 June 2013

SEGMENT: WINTER BLOGWALKING BY MYA

Assalamua'laikum. Salam sejahtera, dan salam 1Malaysia! Okay, harini saya ada join satu segmen yang diberi nama Winter Blogwalking By Mya. Tengah ada kesempatan masa cuti-2 sekolah ni, jadi apa salahnya join, kan? 

Tujuan segmen ini untuk mengeratkan ukhuwah fillah sesama kita semua ni sebagai seorang blogger. Sambil berblogwalking tu, sambil-2 tu boleh juga berkenalan dan mengeratkan hubungan saudara sesama insan, kan? :D

Okay, kalau nak join klik banner bawah ni kay ;-)



Klik Jangan Tak Klik ^_^

Jadi. untuk segmen ini, saya telah tag dua orang yang
bertuah iaitu 
1 . Azzah


Syarat syarat mudah:
  1. Follow blog Mya.
  2. Buat satu entri berkenaan segment ni bertajuk, SEGMENT: WINTER BLOGWALKING BY MYA
  3. Copy banner di atas dan linkkan semula ke sini.
  4. Letakkan link entri tersebut di ruangan komen.
  5. Tag 2 orang blogger dan pastikan mereka tahu :)

Info tambahan:
  • 3 bloggers terpilih akan menerima ole ole from Aussie! Mya juga akan review baikkk punya blog mereka okay? :))
  • Senarai peserta akan Mya update dari semasa ke semasa. Jangan lupa blogwalking! :)
  • Tarikh tutup segment adalah pada 30 JUN 2013 jam 11.50 pm waktu Malaysia.  


Okay, selamat bersegmen ! 
:-)






Suka Entry saya? Kalau suka Like lah :)

9 Responses ♥:

Mya said...

salam. maaf lambat update. thanks sebab sudi join segment Mya ni:) inshaallah hujung bulan ni blog terpilih akan direview & dapat ole2 from Aussie! anyway senarai peserta boleh semak kat sini & akan diupdate dari semasa ke semasa:

http://sweettedy.blogspot.com.au/p/list.html

jangan lupa BW! take care :))

! Ayie Nabihah ! said...

1503 BW sini dari http://bintuzainal14.blogspot.com

segmen yg sama
good luck k. ^^

Young GirlDream said...

@! Ayie Nabihah !

Young GirlDream said...

@! Ayie Nabihah ! okay, followed you back :)

Nur Aqilah said...

dr segment sama.
http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/segment-winter-blogwalking-by-mya.html
jemput join segment sy. mari meriahkannya. :)
http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/06/segment-mencari-pemenang-my-followers.html

nur naa'irah said...

salam..dr segmen yg sama..done follow..
http://nurnaa-irah.blogspot.com/2013/06/segment-winter-blogwalking-by-mya.html

Addin said...

yeay ! singgah sini :D :D mencari kenalan .

http://littlemissaddin.blogspot.com/2013/06/segment-winter-blogwalking-by-mya.html

Cik Cempaka said...

Good luck ^^

saya join jugak..

jom join GA saya kalau berkesempatan

http://doodleliciouss.blogspot.com/2013/06/ga-by-cik-cempaka.html

pok nik said...

follow abg nik kay...

http://www.kembara-alam-aadk.blogspot.com